Tilflytter

Tilflytter

Tæt på mark og skov

- og kun få minutter væk fra motorvejen og lufthavnen finder du Ilskov. Her er ingen stress og jag. Du får ro til dig selv og familien og til fællesskab med dine naboer, hvis du selv ønsker det.

Flytte til Ilskov

Går du med tanker om at flytte til Ilskov? Så skal du se mere i byen nye reklamefilm som fortæller om de mange muligheder.

Nederst på siden finder du den kort version som til foråret skal bruges til promovering af Ilskov på sociale medier og Tv2 play.

Ilskov kontaktrådet har lavet filmen i samarbejder med KOMO A/S - Film, Lyd og Online Marketing.

 

Mange muligheder

Vi har alt det, en by skal have. Vi har egen skole, daginstitution, forsamlingshus, sportshal, idrætsanlæg, friluftsbad og kirke.

I udkanten af skoven mod øst finder du vores kirke, som med sin meget smukke og velholdte kirkegård inviterer til fordybelse – både uden for kirkens mure og indenfor.

Vores friluftsbad er en frisk oase på den tørre, jyske hede. Her kan du få dig en kølig dukkert og spille beachvolley – og spise is – på de varme sommerdage.

skole
svømmebassin

Bredt & aktivt foreningsliv

Vi har et bredt og aktivt foreningsliv med plads til ildsjælene og enhver anden med en god idé og en mening om, hvordan vi holder hjulene i gang og følger med tiden.

Foreningerne står også bag en lang række arrangementer fra fællesspisning og banko til foredrag, koncerter, sportsarrangementer og den årlige byfest.

Og fik vi sagt, at det er billigt at købe hus på landet?

Billige byggegrunde til salg

Bo i et aktivt børne- og familievenligt område hvor ”SAMMENHOLD ER VOR STYRKE”.

Boliggrunde udbydes i Ilskov til 75 kr. pr. m2 + tilslutningsafgift.

Det udstykket boligområdet Lærkeskovvej ligger i den østlige del i Ilskov ved Ildsgårdsvej, ca. 400 meter fra skolen, børnehave, vuggestue og idrætscenteret. Grundene ligger ved beplantning og marker. Ilskov er smukt landskabelige omgivelser af marker, å og Myremalm plantage.

For mere information se på Herning Kommune - grundsalg

Boliger i Ilskov

Boligsiden er en service udviklet af Dansk Ejendomsmæglerforening for at give dig et samlet overblik over de boliger, der er til salg på Internettet netop nu. Oplysningerne opdateres flere gange i døgnet og hermed sikres du altid adgang til de nyeste oplysninger.

Linket til boligsiden er: www.boligsiden.dk

Herning kommunes hjemmeside  kan du finde flere oplysninger vedrørende Ilskov.

På kommunens hjenmmeside kan du også finde en oversigt samt søge om ledige grunde i Ilskov.

 

Find info om

Lejerbo har et også en boligkompleks i Ilskov. På deres hjemmeside kan du undersøge om der er ledige lejeboliger i byen. Bygningerne er opført i 1986/87 og består af 10 rækkehuse, heraf 1 ungdomsbolig. Klik ind på Lejerbo's hjemmeside og kik på “Ilskov” under Herning kommune.

Du kan også se efter boliger på kvikbolig.dk