Tilbage til Institutioner

Ilskov Hallen

Velkommen i Hallen

Ilskov Hallen er en selvejende institution, der har til formål at være samlingssted for sportslige aktiviteter for alle aldre. Hallen blev bygget i 1985, dels ved frivillig arbejdshjælp og dels ved økonomisk støtte fra byens borgere. Hallen er opført i tilknytning til Ilskov Skole (se bykort), der dagligt har rådighed over hallen i skoletimerne. De øvrige timer er udlejet til de mange aktive foreninger i Ilskov og Simmelkær, hvor igennem der er rig mulighed for at dyrke sportslige aktiviteter bl.a. fodbold, håndbold, gymnastik, badminton og bordtennis.

Ilskov Hallen er på i alt 1393 kvadratmeter. Hallen er indrettet med en stor mellemgang, der forbinder skolen og hallen. Fra mellemgangen er der adgang til to store omklædningsrum, to toiletter samt kiosk/kantine/opholdslokale.

Derudover er der siden indlagt fjernvarme, bygget et redskabsrum, et dommeromklædningsrum og to nye omklædningsrum. I foråret 2010 blev indviet et 160 m2 stort opvarmningslokale.

Ilskov Hallen er opført med trægulv, hvor der er optegnet til følgende sportsgrene: Håndbold, Indendørs Fodbold, 5 Badmintonbaner, 2 Volleyballbaner og 2 Basketballbaner. Ilskov Hallen er endvidere udstyret med diverse redskaber til gymnastik.

Ilskov Hallen, Mølleskovvej 3, Ilskov, 7451 Sunds.

Kontakt til hallen foregår på mail: ilskovhallen1985@gmail.com

Timeprisen er for tiden 26 kr. for hele Hallen og 16 kr. for opvarmningslokalet for foreninger med tilknytning til Herning ordningen.

Ilskov Hallens bestyrelse står for den daglige drift af hallen i samarbejde med halinspektøren. Bestyrelsen består af 7 personer valgt ud af repræsentantskabet, samt 1 repræsentant fra Herning kommune.

Formand:
René Saandvig,
tlf. 22 14 61 00
Ilskovhallen1985@gmail.com

Næstformand:
Vakant

Kasserer:
Tina Svensson
tlf. 50 53 54 82
kasserer.ilskovhallen@gmail.com

Sekretær:
Christina Vingborg Madsen

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:
Bent Nørgaard
Vakant
Vakant

Centerleder / aktivitetskoordinator
Annemette Jørgensen 

Mail: centerleder.ilskovhallen@gmail.com


For spørgsmål vedrørende Ilskov Hallen, kontakt centerleder / aktivitetskoordinator. Annemette Jørgensen.

 

Permanent link til denne artikel: https://ilskov.net/institutioner/ilskov-hallen