Tilbage til Foreninger

Ilskov Forældreforening

Ilskov Forældre Forening er en frivillig forening under Ilskov Idrætsforening.

Bestyrelsen består af; Christina Meldgaard Lauridsen, Charlotte Skov, Lone Christensen og Ann Hyldgaard.

 

 

 

Med sammenlægningen af Ilskov og Sunds Skoler pr. 1. august 2015 er behovet for en præcisering af foreningens formål og retningslinjer ekstra relevant.

 

  1. Foreningens formål er at lave aktiviteter for elever på skolen i Ilskov (matriklen i Ilskov). Aktiviteterne skal være med til at skabe et stærkt sammenhold for skolebørnene på skolen i Ilskov.
    1. Aktiviteterne er primært for eleverne, der går på skolen i Ilskov, men alle børn bosiddende i Ilskov kan deltage.
    2. Aktiviteterne er for børn i 0.-6. klasse og det er uafhængigt af, om det er børn fra skolen i Ilskov eller børn bosiddende i Ilskov uden relation til skolen i Ilskov. I enkelte tilfælde kan andre regler være gældende, men dette vil være udførligt beskrevet i materialet omkring aktiviteten.
    3. Foreningen yder i nogle tilfælde økonomisk tilskud til arrangementer og dette tilskud vil kun blive tildelt de elever, der går på skolen i Ilskov. Børn fra byen, der ikke går på skolen i Ilskov vil ikke få tilskud og skal dermed betale den pris, som er bestemt for forældre/søskende, hvis de ellers passer ind i den aldersgruppe, der er for arrangementet.
    4. Foreningens bestyrelse består af typisk 3-4 forældre, der alle har mindst ét barn på skolen i Ilskov.

 

Vi håber at se en masse børn til de forskellige arrangementer og har du idéer til andre sjove arrangementer, er du meget velkommen til at give dem videre til os.

Hvert år sælger vi sponsorbeviser i Ilskov. Vi udleverer sedler og gør opmærksom på de online medier, når tiden er inde til salg af sponsorbeviser og vi håber du vil tage godt i mod os, når vi kommer forbi.

Kontaktperson: Ann Maul Hyldgaard, ah@homegraphic.dk, mobil 2889 9565

 

Permanent link til denne artikel: https://ilskov.net/foreninger/ilskov-foraeldreforening