apr 03

Hæder til skolepatruljen i Ilskov

I Danmark er cirka 20.000 elever med i landets skolepatruljer. I hele landet har flere end 2.000 personer indstillet en skolepatrulje til at vinde titlen Årets Skolepatrulje, der er en årlig hædring af eleverne i landets skolepatruljer, fordi de hver dag hjælper skolebørn trygt og sikkert over skolevejen.

En dommerkomité bestående af blandt andet Rådet for Sikker Trafik, LB Forsikring, politiet har i Region Midtjylland udvalgt 6.c på Sunds-Ilskov skole! Kæmpe stort tillykke! En af grundene til at eleverne i 6.C er blevet regionale vinder i konkurrencen, er blandt andet fordi de allerede i 5. klasse påtog sig ansvaret for skolepatruljen i tæt samarbejde med 11 aktive og hjælpsomme pensionister i Ilskov. I år har eleverne fortsat det gode arbejde med at skabe en sikker skolevej, og denne anerkendelse for indsatsen er fuldt fortjent.
Foruden at vinde titlen som regional vinder i konkurrencen Årets Skolepatrulje og at være indstillet til finalen, så vinder klassen 5.000 kroner. Det kan være til en udflugt, en tur i biffen, varm kakao på en kold, våd morgen eller noget fjerde.

Senere venter udvælgelsen og overrækkelsen af prisen “Årets Skolepatrulje 2020” til én af de fem regions-vindere. Her bliver den vindende skolepatrulje pludselig overrasket med en fest midt i en skoledag. Hvornår afhænger dog af den aktuelle situation omkring Corona-virus og myndighedernes anbefaling med hensyn til at kunne samle mange elever til en stor fest.

Endnu engang stort tillykke til eleverne i 6.c og mange tak for indsatsen, der skal også endnu engang lyde en stor tak til pensionisterne i Ilskov for samarbejdet sidste skoleår.

Venlig hilsen
Tina Kamp Juul
Sunds-Ilskov skole, afdeling Ilskov

Permanent link til denne artikel: https://ilskov.net/archives/8183