Tilbage til Foreninger

KLF – Kirke og Medier i Ilskov

 

Vi har fået navneforandring til “KLF Netværk Midtjylland Vest”

Som dækker Herning og Ikast/Brande kommuner

KLF er en fælleskirkelig og politisk uafhængig forening.

Foreningens formål er at arbejde for gode vilkår for placeringen af det kristne evangelium i de elektroniske medier. Hertil hører arbejdet for at sikre udsendelser, der repræsenterer den kristne kulturarv.

Foreningen arbejder desuden for, at medierne opfører sig etisk forsvarligt over for såvel mennesker som de emner, der behandles i udsendelserne.

Herudover inspirerer foreningen kristne menigheder til at se muligheden for evangeliets fremme via de elektroniske medier.

I KLF brænder vi for medier. Vi arbejder for at gøre kristendom til en naturlig del af indholdet i radio og tv. Og vi kæmper for anstændige medier, der tager etik og menneskeværd alvorligt.”

KLF, Kirke & Medier vil have, at medierne opfører sig anstændigt og tager etik og menneskeværd alvorligt.

Vi er Danmarks største seer- og lytterorganisation og blev stiftet i 1926 under navnet “Kristelig Lytterforening”. Da fjernsynet kom til Danmark, ændrede vi navn til “Kristelig Lytter- og Fjernseerforening” (heraf “KLF”).

Siden da er mediemarkedet eksploderet. Nye medier skaber behov for nye fokusområder og arbejdsmetoder. I dag arbejder vi derfor også med andre områder end den dialog med public service-medierne, som er seer- og lytterorganisationernes kerneydelse.

Et kristent udgangspunkt
Da KLF blev stiftet i 1926, var motivationen at sikre radiogudstjenestens eksistens og gode vilkår. I dag er bevarelsen af de kirkelige udsendelser i radio og tv fortsat en af vores mærkesager. Men KLF’s arbejde i dag er andet og mere end det.

Vi arbejder for, at kristendom og andet trosstof bliver prioriteret og behandlet lødigt i medierne. Og vi holder øje med, at medierne opfører sig etisk forsvarligt. Vi deltager også i den offentlige mediedebat og laver oplysningskampagner, der klæder befolkningen på til at bruge medierne kompetent.

 

For mere information om KLF – Kirke & Medier,  klik her

 

Kontingent i 2015:

– Familiemedlemskab: 330 kr.
– Enkeltmedlemskab:   215 kr.

 

Som bevidst mediebruger har du brug for at kunne reagere, når du hører noget i radioen eller ser noget på tv, som du enten er særligt glad for eller ikke bryder dig om. Med denne app har du mulighed for at sende dine holdninger til os i KLF, Kirke & Medier. >>>> Hent Appen her

Adressen på KLF er: Grønnegade 6 Vejle, telefon 8662 7466, www.klf.dk

Permanent link til denne artikel: http://ilskov.net/foreninger/klf-kirke-og-medier-i-ilskov