feb 14

Økonomiske midler til en skulptur

Kære Ilskovborgere.
Som I er bekendt med, via husstandsomdeling sammen med sidste indbydelse til fællesspisning, så er vi en lille trio, som arbejder på at skaffe økonomiske midler til en skulptur, som skal stå på den gamle stationsplads tæt ved det nye madpakkehus.

Én af måderne var, at vi har fået en aftale med Vestjysk Forsikring om, at de donerede 250 kr. for en accept på, at de måtte aflægge besøg og give tilbud på husstandens forsikringer og hvis det udmøntede sig i en ny kunde for dem, så ville vi få yderligere 250 kr. + ekstra bonus på 10.000 kr. hvis de fik en hel del nye kunder.

Vi fik i første omgang en kvote på 30 – 35 aftaler. Vi havde skrevet at vi ville kontakte jer i den forgangne weekend, men vi har fået overvældende positiv modtagelse, så allerede lørdag måtte vi stoppe, for da var vi nået op på 37 aftaler + en del som ønskede at støtte med et kontant beløb

Derfor har vi et positivt problem: Vi nåede ikke rundt til alle, før vores max. antal var nået 😊

Måske vi skal have en runde nr. 2 hvem ved?
Kunstgruppen vil gerne sige tak for den positive respons, og ikke mindst tak til de frivillige hjælpere som tog opgaven og trodsede den bidende kulde weekenden bød på.
På gruppens vegne
Ole Nikolajsen

Permanent link til denne artikel: http://ilskov.net/archives/7158